tiistai 30. lokakuuta 2012

Bed&Breakfast


 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAES3gAbnxmjUK29l7VE2S5NkeL7onurVnJLvMjq2zJCldwgKT

Sorruin syömään palan leipää ja juustoa, mitkä oksensin ennen kuin jatkoin älytöntä ahmimista. Kerrankin onnistuin lopettamaan ajoissa. No, sen jälkeen tulikin sitten huono olo ja morkkis, joten lähdin lenkille. Tunnin verran laahustin tuolla pakkasessa.

Mies on taas pelannut päivän tietokoneella, nyt on mennyt neljä tuntia kun on viimeksi huomioinut minua jotenkin, tai edes ollut samassa huoneessa. Tässä välissä olen tehnyt ruokaa, pyykännyt, ja siivonnut, mutta ei tuosta mitään kiitosta tule, tai edes kysymystä voisiko auttaa. Hienoa nähdä ja tuntea kuinka arvostettu on.

Kävellessä sain päähäni monta huonoa ajatusta, lopetan psyykelääkkeet, ne eivät tee muuta kuin lihottavat. Saan siis pian kärsiä helvetillisistä vieroitusoireista. Toisena päätin että koska laksat ovat loppu, käyn ostamassa lisää. Eli tänään tulee sitten taas paska yö, kun saan oksentaa ja kärsiä yliannostuksesta. Aamusta saatan olla tosin niin kuiva että uskallan punnita itseni.


Oi niin joo, sunnuntaina on hotellireissu, ja mikäs sen parempaa kuin hotelliaamiainen: kaksi vaihtoehtoa, en syö, tai syön ja oksennan. En vain haluaisi oksentaa... Mahalaukku vetelee kai viimeisiään ja lavuaarissa on usein verta oksennuksen jäljiltä, minkä lisäksi mulla on jonkinlainen krooninen hengitystietulehdus, joka kerää limaa keuhkoihin, kuukauden yskinyt vihreää limaa, enkä siis polta tupakkaa. Lääkäriinkään en jaksa mennä, koska en tarvitse saikkua mihinkään kun ei ole töitä tai opiskelua.

Illalla lenkin jälkeen söin pienen jogurtin, n.40kcal. Aamusta meni kans monta kuppia kahvia, mutta nuo ovat ihan sallittuja. Jos miettii niin leipäpalasta ja juustosta tuli max.150kcal, mutta ne olivat silti liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti